Direct contact

0512 820255
Over ons

Over ons


Vastenburg BouwAdviesBureau verzorgt de ondersteuning van particulieren en mkb-ondernemers bij herstel en verbouwwerkzaamheden en het verzorgen van onderhoud aan de woning en/of bedrijfsgebouw.

Het bedrijf komt de wensen van de klanten tegemoet door het invullen van een "gemis" aan kennis en/of uitvoering betreffende regelgeving en productenkennis bij herstel, verbouw en onderhoud van de woning en/of bedrijfspand.

Het ontzorgen van onze klanten wordt bij Vastenburg BouwAdviesBureau gerealiseerd door het leveren van ondersteunende diensten en producten met de best mogelijke prijs-kwaliteitverhouding.

De producten en diensten die worden aangeboden zijn dusdanig opgesteld of samengesteld dat het voor zowel leek als professional te begrijpen is. Duidelijkheid, in woord, beeld en afspraken, zal bijdragen aan een constructieve werkverhouding tussen de opdrachtgever en Vastenburg BouwAdviesBureau.

 

Profiel


Edwin Vastenburg is ruim 15 jaar werkzaam als bouwkundige en bedrijfskundige. Met zijn uitgebreide kennis van bouw en bedrijfskunde werkt hij zowel op operationeel als strategisch niveau. Hij kan het gehele ontwerp- en bouwproces voor u begeleiden; ontwerpen, detailleren, calculeren, organiseren en bewaken.